In overleg met de Koninklijke Luchtmacht is op 20 september 1995 de Stichting PHantasy in Blue opgericht om de ontwikkeling en bouw van een eerste vijftien door de Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten geselecteerde, voor de KLu-historie belangrijke, modellen te realiseren. Het contract hiervoor is op 20 december 1995 tot stand gekomen. De stichting is sinds september 1995 ook buitengewoon lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Ook de KLM heeft haar vloot van in een eerder stadium gebouwde modellen aan de Stichting PHantasy in Blue toevertrouwd.

home | sitemap | contact

A.V.Roe type Avro Anson MK.1

De onderstaande gegevens zijn bij ons bekend, mochten deze niet correct zijn, verander dan de gegevens in het onderstaande formulier en verstuur deze naar de beheerder.

Titel A.V.Roe type Avro Anson MK.1
Vloot KLu
Eigenaar Mario vd Elsen
Bouwer Mario en Piet vd Elsen
Vlieger Mario vd Elsen
 
Aandrijving Zenoah ZG 23 SL 2x2,4 met resonantieuitlaat
Lengte 258 cm.
Hoogte 80 cm.
Gewicht 17 kg.
Startgewicht 0 kg.
Spanwijdte 344 cm.
Vleugel oppervlakte 0 cm².
Schaal 1 : 5

Vermeld uiteraard uw naam en mail-adres. Tevens is het handig voor de beheerder als u de reeds correcte gegevens uit de tekst verwijderd, zodat enkel de gegevens die aangepast dienen te worden weergegeven.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/handzon/phblue.nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1236

Model uitgelicht

Fokker T-V

Titel

KLu

Afdeling

Willy van de El..

Bouwer

Willy vd Elsen

Vlieger

320 cm.

Lengte

100 cm.

Hoogte

24 kg.

Gewicht

420 cm.

Spanwijdte

0 cm².

Vleugel opp.

1 : 5

Schaal

... bekijk meer informatie