In overleg met de Koninklijke Luchtmacht is op 20 september 1995 de Stichting PHantasy in Blue opgericht om de ontwikkeling en bouw van een eerste vijftien door de Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten geselecteerde, voor de KLu-historie belangrijke, modellen te realiseren. Het contract hiervoor is op 20 december 1995 tot stand gekomen. De stichting is sinds september 1995 ook buitengewoon lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Ook de KLM heeft haar vloot van in een eerder stadium gebouwde modellen aan de Stichting PHantasy in Blue toevertrouwd.

home | sitemap | contact

Lockheed L-18 Lodestar

De onderstaande gegevens zijn bij ons bekend, mochten deze niet correct zijn, verander dan de gegevens in het onderstaande formulier en verstuur deze naar de beheerder.

Titel Lockheed L-18 Lodestar
Vloot KLu
Eigenaar Menke Knol
Bouwer Menke Knol
Vlieger Michel en Richard Knol
 
Aandrijving 2x Zenoah ZG45
Lengte 303 cm.
Hoogte 72 cm.
Gewicht 23 kg.
Startgewicht 23 kg.
Spanwijdte 399 cm.
Vleugel oppervlakte 0 cm².
Schaal 1 : 10

Vermeld uiteraard uw naam en mail-adres. Tevens is het handig voor de beheerder als u de reeds correcte gegevens uit de tekst verwijderd, zodat enkel de gegevens die aangepast dienen te worden weergegeven.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/handzon/phblue.nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1236

Model uitgelicht

Fokker S-11

Titel

KLu

Afdeling

M.P.P. Caris

Bouwer

Mark Caris

Vlieger

163 cm.

Lengte

45 cm.

Hoogte

7 kg.

Gewicht

220 cm.

Spanwijdte

0 cm².

Vleugel opp.

1 : 5

Schaal

... bekijk meer informatie