In overleg met de Koninklijke Luchtmacht is op 20 september 1995 de Stichting PHantasy in Blue opgericht om de ontwikkeling en bouw van een eerste vijftien door de Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten geselecteerde, voor de KLu-historie belangrijke, modellen te realiseren. Het contract hiervoor is op 20 december 1995 tot stand gekomen. De stichting is sinds september 1995 ook buitengewoon lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Ook de KLM heeft haar vloot van in een eerder stadium gebouwde modellen aan de Stichting PHantasy in Blue toevertrouwd.

home | sitemap | contact

Fokker S-11

De onderstaande gegevens zijn bij ons bekend, mochten deze niet correct zijn, verander dan de gegevens in het onderstaande formulier en verstuur deze naar de beheerder.

Titel Fokker S-11
Vloot KLu
Eigenaar
Bouwer M.P.P. Caris
Vlieger Mark Caris
 
Aandrijving 2.3 PK Laser 2 cilinder V-motor
Lengte 163 cm.
Hoogte 45 cm.
Gewicht 7 kg.
Startgewicht 0 kg.
Spanwijdte 220 cm.
Vleugel oppervlakte 0 cm².
Schaal 1 : 5

Vermeld uiteraard uw naam en mail-adres. Tevens is het handig voor de beheerder als u de reeds correcte gegevens uit de tekst verwijderd, zodat enkel de gegevens die aangepast dienen te worden weergegeven.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/handzon/phblue.nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1236

Model uitgelicht

Lockheed L-18 L..

Titel

KLu

Afdeling

Menke Knol

Bouwer

Michel en Richa..

Vlieger

303 cm.

Lengte

72 cm.

Hoogte

23 kg.

Gewicht

399 cm.

Spanwijdte

0 cm².

Vleugel opp.

1 : 10

Schaal

... bekijk meer informatie