In overleg met de Koninklijke Luchtmacht is op 20 september 1995 de Stichting PHantasy in Blue opgericht om de ontwikkeling en bouw van een eerste vijftien door de Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten geselecteerde, voor de KLu-historie belangrijke, modellen te realiseren. Het contract hiervoor is op 20 december 1995 tot stand gekomen. De stichting is sinds september 1995 ook buitengewoon lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Ook de KLM heeft haar vloot van in een eerder stadium gebouwde modellen aan de Stichting PHantasy in Blue toevertrouwd.

home | sitemap | contact

Koolhoven FK-56

De onderstaande gegevens zijn bij ons bekend, mochten deze niet correct zijn, verander dan de gegevens in het onderstaande formulier en verstuur deze naar de beheerder.

Titel Koolhoven FK-56
Vloot KLu
Eigenaar Marinus vd Wal
Bouwer Marinus van der Wal
Vlieger Marinus van der Wal
 
Aandrijving Zenoah ZG 45 cc
Lengte 190 cm.
Hoogte 0 cm.
Gewicht 12 kg.
Startgewicht 0 kg.
Spanwijdte 230 cm.
Vleugel oppervlakte 0 cm².
Schaal 1 : 5

Vermeld uiteraard uw naam en mail-adres. Tevens is het handig voor de beheerder als u de reeds correcte gegevens uit de tekst verwijderd, zodat enkel de gegevens die aangepast dienen te worden weergegeven.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/handzon/phblue.nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1236

Model uitgelicht

Focke Wulf Fw-5..

Titel

KLu

Afdeling

Ton Nelissen

Bouwer

Ton Nelissen

Vlieger

280 cm.

Lengte

78 cm.

Hoogte

21 kg.

Gewicht

420 cm.

Spanwijdte

0 cm².

Vleugel opp.

1 : 5

Schaal

... bekijk meer informatie