In overleg met de Koninklijke Luchtmacht is op 20 september 1995 de Stichting PHantasy in Blue opgericht om de ontwikkeling en bouw van een eerste vijftien door de Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten geselecteerde, voor de KLu-historie belangrijke, modellen te realiseren. Het contract hiervoor is op 20 december 1995 tot stand gekomen. De stichting is sinds september 1995 ook buitengewoon lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Ook de KLM heeft haar vloot van in een eerder stadium gebouwde modellen aan de Stichting PHantasy in Blue toevertrouwd.

home | sitemap | contact

Nieuwe foto toevoegen

Op deze pagina kunt u een foto toevoegen voor het betreffende toestel. Deze functionaliteit wordt door PHblue geboden om de afbeeldingen van de luchtvloot volledig te maken.

Titel Lockheed F 104 Starfighter
Vloot KLu
Bouwer Frans Feijen
Vlieger Leonce Bimbergen

De foto's worden door het systeem automatisch in grootte aangepast. Vervolgens worden de foto's door de beheerder gecontroleerd en daarna gepubliceerd. Hier kan dus enige tijd overheen gaan. De bestanden dienen maximaal 2MB groot en van het type .jpg, .png of .gif te zijn.

 

Klik hier om terug te gaan naar de details pagina van de 'Lockheed F 104 Starfighter'.

Model uitgelicht

Koolhoven FK-43..

Titel

KLM

Afdeling

Giel Hanegraaf ..

Bouwer

Robin van Rossu..

Vlieger

160 cm.

Lengte

0 cm.

Hoogte

6 kg.

Gewicht

220 cm.

Spanwijdte

0 cm².

Vleugel opp.

1 : 5

Schaal

... bekijk meer informatie